E toamna iara

A venit toamna.
Acesti dolvlecii sunt mari, diferite forme, portocalii, se afla in niste cosuri de culoare maro inchis si deschis. Acestia au ajuns acolo prin munca unor oameni harnicii ce s-au preocupat de ei cu foarte mare atentie.
Dovleciii se potrivesc de minune in cos. Acestia arata magic in cosuri.Ceea ce a facut multa lume sa vina si sa se uite la ei si sa-i admire… si sa le fac eu poza.
Sfarsit.

The autumn has arrived.

This pumpkins are big differnt forms , orange which that are locoted in brown dark basket . They get there by people work whick take care carefuly.

The pumpkins thay match in the baskets. They looks magical in the basket. Which a lot a people comes and look at it and they are admiring… and take pictures. The end. Sorry for my English not my native language.

Publicat de stanjenel07

Numele meu real este Cristina, dar mereu mi-a placut Catalina. Acum mi se spune Catalina. Stau in Sibiu, dar m-am nascut in Pitesti. Am varsta de 24 de ani. Acest blogg este depre pasiunile mele si visele mele. Visul meu este sa traiesc din fotografie pentru ca imi place foarte mult, desene, sper sa pot pune cat mai curand, iar desing graphic am facut cateva chestii in ilustraitor si mi-a placut mult. Cam atat despre mine . Va urez o zi buna !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: